Følg kjøkkendrømmen!
Studio Sigdal Fredrikstad står klare for å hjelpe deg på veien mot ditt eget drømmekjøkken - på hytta eller hjemme.

Tekst: Ingrid Østang / Foto: Trine Sirnes / Foto studiobilder: Sigdal
 

Fargerik trend

Trender kommer og går, men daglig leder i Studio Sigdal Fredrikstad, Nina Therese Oppedal, kan fortelle at den hvite trenden så visst består. 

Det er veldig trygt og tidløst å velge lyse farger. Det kommer ofte ting som blir ansett som über-kult, men det styrer ofte kundene bort fra. De velger i stedet noe mer tidløst, sier hun.

 

Allikevel, nå kommer de mørkere fargene sakte men sikkert dryppende inn fra Europa. Det begynte med grått, men nå er det altså blått, ja nesten blåsvart som står for tur.

Det har ikke tatt helt av enda, men Nina er sikker på at nå kommer det for fullt. Til og med grønntoner er på vei tilbake inn i trendbildet. Ja, mer farger enn på lenge er i anmarsj!

 
Hos oss kan du faktisk levere nøkkelen din, reise bort en tur og komme hjem til et fikst ferdig kjøkken. Vi står ansvarlig hvis det skjer noe med for eksempel elektriker eller andre håndverkere.
— Nina Oppedal
 
 

Inframe-kjøkken

 Når man skal velge seg et nytt kjøkken er det vel en god idé å tenke at man har lyst til å ha det en stund?

- Ja, det er lurt å tenke langsiktig og praktisk, så man ikke skal gå lei etter fem år, sier Nina. Hun kan fortelle at den største kjøkkentrenden akkurat nå er noe som kalles ”inframe”. Inframe er en måte å bygge skap- og skuffemodulene på som gir et  rammepreget uttrykk, og ofte en klassisk og nostalgisk stil. 

Nina Oppedal i sigdal kjøkkensenter Fredrikstad

Nina Oppedal i sigdal kjøkkensenter Fredrikstad

- Uttrykket minner om de gamle, plassbygde kjøkken som mange kanskje kjenner til fra gamle dager. Løsningen er veldig etterspurt, og den krever en god montør, forteller Nina. Hun kan berette at Studio Sigdal Fredrikstad derfor tilbyr et skreddersydd opplegg der alt fra snekkerarbeide, rørlegger, malere, flisleggere og elektrikere tilbys – noe som er ganske så unikt. 

- Hos oss kan du faktisk levere nøkkelen din, reise bort en tur og komme hjem til et fikst ferdig kjøkken. Vi står ansvarlig hvis det skjer noe med for eksempel elektriker eller andre håndverkere, sier Nina. Selv om Inframe er en kostbar løsning, er det allikevel flere og flere som velger det. Også hytteeiere. 

 
 

Heier på hytteeiere

For hytteeiere er det mange av i Østfold. Nina kan fortelle at hun og hennes fire kollegaer på Studio Sigdal Fredrikstad er veldig stolte av at de holder til i en kommune med mye hytter. De setter stor pris på alle hytteeierne som kommer innom.  

- Vi har mange Oslo-kunder som er innom og kjøper kjøkken til hytta si. Det som er ekstra hyggelig er at de kommer tilbake når de skal ha kjøkken hjemme i Oslo, sier hun smilende. 

Og et flatpakket kjøkken kan du bare glemme. Studio Sigdal er særs opptatt av kvalitet og leverer bare fullt monterte kjøkken. 

 

Kortreist kjøkken

 Å få et fullt montert kjøkken må da bli veldig dyrt, eller hva? Nei, ikke nødvendigvis. Nina understreker at Studio Sigdal Fredrikstad leverer kjøkken i alle prisklasser. 

Men uansett om man velger det rimeligste eller det dyreste alternativet, så innehar kjøkkenet den samme, gode kvaliteten, sier Nina. 

For med både byggmesterfirma og monteringsteam på huset har Studio Sigdal Fredrikstad evnen til å gi en unik totalpakke til sine kunder. I tillegg til dette har Sigdal Kjøkken en egen fabrikk i Sigdal kommune med spesialavdeling der skuffer og skap kan bygges om. 

De fleste kjøkken produseres i utlandet i dag, men ikke våre, sier Nina.

Så, vil du følge kjøkkendrømmen, slippe å gjøre alt selv - men samtidig velge kortreist, er det bare å ta turen til Studio Sigdal i Fredrikstad.

EKTE NORSK  HÅNDVERK.SIGDAL ER EN AV YTTERST FÅ KJØKKENLEVERANDØRER SOM PRODUSERER KJØKKEN I NORGE.

EKTE NORSK  HÅNDVERK.SIGDAL ER EN AV YTTERST FÅ KJØKKENLEVERANDØRER SOM PRODUSERER KJØKKEN I NORGE.

Studio Sigdal Fredrikstad:

  • Studio Sigdal Fredrikstad har holdt til i Fredrikstad siden 1989.
  • Studio Sigdal Fredrikstad har adresse Mosseveien 43, 1610 Fredrikstad, og ønsker deg hjertelig velkommen til nærmere 900  kvadratmeter fylt med det nyeste innen kjøkken, bad, garderober og hvitevarer.

Sigdal Kjøkkens historie:

 

  • Sigdal er en av Norges mest kjente merkevarer. 
  • Sigdal ble grunnlagt i 1950 av Alf Rust sammen med vennen Harald Biksrud. 
  • Begge gründerne ble drevet av tanken på at alle nordmenn hadde rett til et fint og moderne kjøkken. Løsningen ble å tilby fabrikkbygde kjøkken som samtidig holdt høy kvalitet.
  • I dag er Sigdal et av Norges mest velkjente kjøkkenvaremerker og fikk den prestisjefylte utmerkelsen Superbrand i 2007. 
  • Sigdalmetoden bygger på over 50 års erfaring med å designe, bygge og levere kjøkken. Det kanskje viktigste elementet i Sigdalmetoden er den personlige kontakten, at du får noen som hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idéstadiet og helt frem til du er 100 prosent fornøyd. 
  • De fleste av Sigdals standard skrog og dørmodellene er godkjent i henhold til Svanemerkets strenge miljøkrav.