Back to All Events

Fullmåneritual - Sandefjord

24862194_2024114824501454_2414824596170967970_n.jpg

Hva er fullmåneritual i White Feather Shamanic School®?

Under ritualet bruker vi kraften til månen for å hjelpe naturen rundt oss og for å få hjelp med våre egne prosjekter og problemer.

Ritualet gir vi som en gave til Moder Jord, for å hjelpe til med de vanskelige utfordringene verden står ovenfor i dag, både sosialt og i forhold til klima.

Under ritualet er det ofte en fredfull stemning, og vi kommer i nær kontakt med vår essens – det som virkelig er deg. Og vi kommer i nær kontakt med energifeltene til Moder Jord og månen.

Dette hjelper deg med styrke, kraft og innsikt i dine personlige utfordringer og viktige prosjekter som er aktuelle i ditt liv de neste 30 dagene.

Kvelden kan hjelpe deg med å gi slipp på det du ikke har behov for og åpne deg opp for nye muligheter! 

Denne kvelden vil du få en spesiell opplevelse med sjamanisme, healing og runemagi. Vi vil fokusere på å åpne oss opp for det nye året, og alle de mulighetene som blir presentert for oss i 2018!

Du er hjertelig velkommen til et vakkert arrangement på nyåret.

Tid: 3. januar 19.00 - ca. 20.30

Sted: Sandefjord - Hjertnesskogen. Vi møtes i enden av Lindgaards gate (numrene i denne enden av gaten er rundt 80). Her er det god plass til å parkere langs veien. Vi går sammen derfra. Det er ca 5 minutter å gå inn til en fin Gapahuk midt i skogen!

Hva skal du ta med?

En flaske med vann (optimalt er en glassflaske)

Arrangementer varer i ca 1,5 time.

Deltakelse: 200,- (påmelding i eget skjema på min hjemmeside)

Det er begrenset antall, så jeg anbefaler at du sikrer din plass!

http://marianfinsen.com/fullmaneritual/