Back to All Events

Vanessa Knight på James Clark


23755791_1762628733749390_7428648546552249724_n.jpg

Livlig, energisk og et stort musikktalent med et bredt repertoar! Så kort kan man egentlig beskrive den dyktige entertaineren, Vanessa Knigt. Hun er født i USA, men har vokst opp i England og Australia. Alt som 6 åring spilte hun piano og dette førte videre til at hun studerte musikk, komposisjon og opptrenden på konservatoriet i Birmingham. Hun begynte tidlig å opptre rundt om i Europa og ble etter hvert en man la merke til i de Skandinaviske musikk kretsene.
Hun har hatt en variert karriere, både som live musiker og plateartist. Hennes foreløpige høydepunkt var da de 4 år på rad solgte ut alle billettene under Edinburgh Festivalen og da hun var kordame for Carlos Santana på LG Arena.
Hun velger Norge som favoritt, når det gjelder land å opptre i og sier aldri nei til en Jäger.
Vanessa er kjent for sin evne til å inkludere publikum og sitt høye energinivå når hun underholder.
Det er svært få kvinner i pianoentertainment- bransjen, men Vanessa er mye mer enn en vakker kvinne; - Hun er også en meget dyktig musiker!

ID: 20 år, fri entré før kl. 2300

Earlier Event: December 9
IvoJul på Scandic Park